dinsdag 30 maart 2010

elfje

goeie morgen allemaal. dit is mijn nieuwe kaartje. ben benieuwd hoe jullie m vinden. groetjes Antonia.

maandag 29 maart 2010

pasen

hi allemaal. ik heb even een paaskaartje gemaakt. ik moest even zoeken of ik wel een plaatje had , maar hier is tie dan.
de vlindertjes heb ik uit de hobby handig . die zaten op een knipvel. groetjes Antonia

house mouse en sarah kay

goeie morgen allemaal .vandaag heb ik weer twee nieuwe kaarten, t plaatje van sarah kay heb ik ergens uitgeknipt, en ik heb de knip vellen van house mouse op de beurs gekocht . ik vind ze zo leuk .verder heb ik mijn nieuwe spulletjes gebruikt die ik ook op de beurs kocht , zoals jullie konden zien op de foto. fijne dag allemaal liefs, Antonia


vrijdag 26 maart 2010

mijn beurs aankopen

hallo allemaal. mijn dag op de beurs in rijswijk was weer een sucses ik heb veel geld uitgegeven zoals jullie zien. mijn bigshot is gisteren binnen gekomen dus ik kon vandaag op de beurs meteen spullen kopen . multi frames van nellie snellen onder andere, en spelbinders nestebilities , en de nieuwste creatable van marianne s design. wat nieuwe kaarten , en wat leuke bloemetjes en een embossing stensel swiss dots . ik heb alleen de verkeerde embossing mat waarschijnlijk want die werkt echt niet. dus als jullie een tip hebben voor gebruik ervan graag , want ik weet er nog weinig van. groetjes en een fijn weekend Antonia

donderdag 25 maart 2010

goeie morgen

goeie morgen allemaal. mijn bigshot is besteld ik hoop dat ik m in de ochtend krijg.vanmiddag ga ik naar de mandala tekenclub. en morgen naar de crea beurs in rijswijk. dan kan ik even wat dingen kopen voor mijn bigshot. ik heb r echt zin in. fijne dag allemaal groetjes. Antonia

woensdag 24 maart 2010

supermuts

ik ben echt een supermuts zeg, er hangt aan t strikje nog zo n leuk sleuteltje met leuke roze en witte kraaltjes. die is dus leuk achter t tasje gaan hangen , en ik heb t niet gezien dus die staat niet op de foto :( balen dus. dus even wat extra info . ergggggggg !!!!!!.

tasje nieuwe foto

ik heb even een nieuwe foto gemaakt , zodat t tasje mooier uitkomt en vooral t venstertje. dit was een tip van mijn dochter. ik was t echt vergeten . ze heeft wel gelijk zo is t veel mooier. :) liefs Antonia.

tasje

hallo allemaal. ik had weer een zin een tasje te maken . ik had r nog een liggen , die had ik is op een beurs gekocht. t is weer rose kan r niks aan doen . ben der nou eenmaal dol op. t plaatje is van snoesje. t papier heb ik ooit is op een beurs gekocht, dus t merk weet ik niet meer. bloemen heb ik zelf gehaakt en de wit met roze bloem heb ik ook zelf gemaakt. groetjes Antonia ik zie dat ik r eigenlijk even wat in had moeten doen , zodat t raampje goed uit komt. daar heb ik even niet aangedacht. mischien maak ik wel een nieuwe foto. :)

easelkaart

vandaag heb ik mijn eerste easelkaart gemaakt. vind m zelf wel goed gelukt. ben benieuwd wat jullie er van vinden. fijne zonnige dag toegewenst voor al mijn blog vriendinnen. groetjes Antonia

dinsdag 23 maart 2010

spring

hallo allemaal. ik ben weer lekker bezig dus ik heb r nog een gemaakt. papier is van docrafts papermania. rose garden. t stempeltje vond ik bij action .ook de hoek stempel t is een setje met meer. liefs Antona.

sunshine

goeie morgen allemaal. t zonnetje scheen lekker vanochtend dus mijn nieuwe kaart heet sunshine. t papier is van K&Company ben benieuwd wat jullie er van vinden. fijne dag allemaal groetjes Antonia.

zaterdag 20 maart 2010

ff tussendoor kaartje.

dit kaartje heb ik even tusendoor gemaakt . ik heb niet veel tijd nu. mijn kleinzoons zijn r t weekend dus dan komt r niet zo veel van kaarten maken. fijn weekend allemaal Antonia.

vrijdag 19 maart 2010

sweet girl

ik heb dit kaartje wat rustiger gehouden ik vind t zo n schattig plaatje. de bloemen heb ik zelf gehaakt. fijne dag allemaal Antonia.

donderdag 18 maart 2010

mijn zelf getekende boedha

ik heb even geen tijd gehad om een nieuwe kaart te maken, dus ik heb mijn boedha er maar even opgezet. groetjes Antonia.

dinsdag 16 maart 2010

kaart voor marijke

deze kaart heb ik net speciaal voor marijke van ooijen gemaakt om haar te bedanken. hij gaat zo meteen op de post.

kado van marijke

hallo allemaal .ik kreeg net mijn kadootje van marijke van ooijen binnen . ik ben r zo blij mee t is zo n leuke borstel hij krijgt een leuk plekje in huis. nogmaals bedankt marijke. liefs Antonia

bedankt

ik wou jullie allemaal bedanken ,voor de lieve berichtjes op mijn blog . ik kijk r steeds naar uit en vind t zo leuk. fijne dag allemaal . liefs Antonia.

maandag 15 maart 2010

zelf gemaakte tassen

deze tassen heb ik van plastic gehaakt. ik heb repen geknipt van verschillende plastic tassen van de supermarkt bijv. ik heb ze op een bepaalde manier geknipt, zo dat je een lange sliert krijgt ,en dan kan je met een haaknaald nummer 5, de tassen haken. ik hoop dat jullie t leuk vinden. liefs Antonia.


zelf gemaakte bloemen.

hallo allemaal , ik wou toch mijn zelfgemaakte bloemen is laten zien aan jullie. ik heb ze eerst getekend , geknipt en gevouwen en bij sommige glitter er op gedaan, dit is t resultaat .t was maar een probeersel. groetjes Antonia

sweet and pink

ik heb weer een lekker zoet kaartje gemaakt papier is van k & company. het kantje langs t plaatje heb ik r opgenaaid.

zaterdag 13 maart 2010

twee nieuwe kaarten

vintage kaart. papier van k & company bloemetjes heb ik gemaakt van t achtergrond papier en t plaatje van internet.
deze kaart heb ik gemaakt met een 3D plaatje wat ik nog had liggen. de swirl en t achtergrond rondje kreeg ik van danielle die heeft t met de bigshot voor me uitgesneden. en ik heb mijn rand pons gebruikt.

vrijdag 12 maart 2010

kadootje van marijke

ik was de 100ste bezoekster van marijkevanooijen.blogspot.com ik wou marijke meteen even bedanken voor t leuke kadootje
dus ik krijg een hele leuk afwasborstel ben er erg blij mee , t is een hele leuke borstel ik ga m niet gebruiken natuurlijk maar ergens op een leuk plekje ophangen. als ik m heb maak ik een foto en zet m op mijn blog . fijne dag allemaal . en ga maar snel kijken bij marijke ze maakt prachtige dingen.

nog wat mandala s voor de afwisseling

ik heb r een met zilver glitter bewerkt en een andere met steentjes. vond ik weer is wat anders.









bruiloft

kaartje voor een bruiloft .ik had t plaatje nog liggen en ik wist even niet wat ik moest maken. dus maar even dit simpele kaartje.

woensdag 10 maart 2010

mijn tafel is nu een grote chaos .ik ben alles maar is aan t uitzoeken en sorteren. de bloemen allemaal op kleur dan hoef ik niet zo te zoeken. zucht ben der moe van .

twee nieuwe een vintage en een vrolijke.

ik had weer eens zin om een vintage kaart te maken. papier van k & company plaatje heb ik van internet afgehaald.


maandag 8 maart 2010

sugar sweet

suiker zoet kaartje vanochtend gemaakt. ik heb t nijlpaardje een tutu aangegeven met kraaltjes. groetjes Antonia

lente tijd

ik heb deze kaarten zondag avond gemaakt papier is van k & company plaatjes heb ik ingekleurd met karisma. ik wou t lentegevoel een beetje weergeven . liefs Antonia.


zondag 7 maart 2010

nog wat mandala s.

zo ik heb r nog een paar bij gezet, maar nu ga ik weer aan de slag met mijn kaarten maken. ik wissel t namelijk wel af . ik heb nieuw papier dus ik kan r weer tegen aan. dus de nieuwe kaart komt er aan groetjes . Antonia














hallo allemaal bedankt voor de leuke reacties , maar t is geen kaart t is een tekening van 30 bij 30 je maakt eerst een aantal cirkels en dan maak je een verdeling en je gaat vervolgens tekenen ik teken altijd meteen met kleur t onstaat terwijl ik bezig ben ik heb nooit echt een plan. de olifant die jullie eerder zagen dat is een opdracht van de tekenclub. verder verzin ik t gewoon ter plekke. liefs Antonia

mijn nieuwe mandala

ik wou jullie toch even een mandala laten zien. dit is mijn nieuwste ik was aan t twijfelen of ik t wel zou doen. mischien moet ik een apparte blog maken. maar ik hoop dat jullie t leuk vinden ,mischien zet ik r dan wel wat meer op. liefs Antonia

woensdag 3 maart 2010

kaarten 2009






















wat eerder gemaakte kaarten van 2009

deze kaarten heb ik in 2009 gemaakt. ik vond t toch leuk ze nog even te laten zien aan jullie.