zondag 12 augustus 2012

deze kaart heb ik vanochtend gemaakt. van Fizzy moon ,hearts and flowers. groetjes. Antonia

zaterdag 11 augustus 2012

hallo allemaal vrijdagmiddag is mijn nieuwe kleindochter geboren. ze heet Lara. deze kaart  heb ik gemaakt  groetjes. Antonia

maandag 6 augustus 2012

hallo allemaal  deze  doosjes heb ik gemaakt voor een babyshower van mijn schoondochter , als kadootje  voor de gasten.  ik laat r  4 zien  maar t waren  er meer. groetjes en een  fijne dag.

zondag 5 augustus 2012

hi allemaal.  ik  heb maar meteen  weer een nieuwe kaart gemaakt. dan kan ik r weer even inkomen. t is zo  n tijd geleden. deze is  van House -Mouse Designs. die vind ik altijd erg grappig.
hallo allemaal. ik heb weer eens  een vintage kaart gemaakt. plaatjes  heb ik van internet. en ik heb t  met kant versierd en steentjes op de hoeken met een pareltje r in.


hallo allemaal, ik ben weer  aan de slag gegaan na lange tijd , en ik moet weer  een beetje inkomen. sorry  dat ik  jullie verwaarloosd heb. ik ga nu weer regelmatig   bij iedereen kijken, en zelf dingen maken. toch  fijn  dat nog een aantal mensen me trouw zijn gebleven na die lange afwezigheid. maar  hier heb ik een nieuw kaartje  en ik heb twee windlichten gemaak.  voor mijn  zus , van  groenten potten. ik laat de voor en achterkant zien. ben benieuwd hoe jullie t vinden. groetjes Antonia.