donderdag 26 augustus 2010

hallo allemaal even een berichtje

hallo allemaal. ik stuur ff dit berichtje om te laten weten dat ik r nog ben hoor. ik heb t erg druk gehad en ben met andere dingen even bezig . ook ben ik op vakantie geweest naar frankrijk met de kinderen en kleinkinderen . ik had daarna nog twee weken de kinderen , dus best wel druk ook heb ik leuk nieuwtje , mijn dochter danielle is 16 weken zwanger . we zijn er heel blij mee. dat wou ik ff met jullie delen. in november gaan we nog even twee weken naar orlando florida dan is danielle 6 maanden dus ze kan nog net vliegen gelukkig.zo nu weten jullie weer wat .lieve groetjes voor allemaal, en zo snel ik kan kom ik weer met mijn kaarten.
Antonia

4 opmerkingen:

 1. Ik heb je al gemist Antonia!.Onze schoondochter is ook zwanger zij is 14 weken.We zijn heel erg blij omdat het niet op de gewone manier gegaan is maar via IVF. Dit word ons eerste kleinkind. Veel plezier met alles wat je nog gaat doen.

  Groetjes Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Antonia, gefeliciteerd met de zwangerschap van je dochter!! Spannend zeg, dus je krijgt er weer een kleinkind bij.
  En wat een reislustige mensen zijn jullie... frankrijk, amerika... kan me voorstellen dat er voor bloggen niet zoveel tijd overblijft hahaha.
  Nou heel veel plezier gewenst hoor!!
  groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat een geweldig nieuws zeg van harte gefeliciteerd met de zwangerschap van danielle en danielle zelf natuurlijk ook gefeliciteerd.
  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Antonia
  Ik ben heel erg benieuwd hoe het is, en vooral ook met je dochter.
  Ik hoop wat van je te horen.

  Gr Linda

  BeantwoordenVerwijderen